Träningsstart våren 2015

Den 12:e januari drar träningarna igång som vanligt igen med ett undantag. Vi har lagt till ett träningspass för föräldrar/vuxna som vill köra lite ”mjukare” judo där vi inriktar oss på matt tekniker och kondition/fys. Dessa träningarna kommer vara på lördagar kl 11-12:00.

De övriga passen är som vanligt barn/nybörjare kl 17-18:00, Barngrupp gult bälte och upp kl 18-19:00 och Vuxen/avancerad kl 19-20:30. Vi har även ett gemensamt pass för alla på lördagar kl 12-13:00 där vi köra allt från tävlingsträning till hårda fyspass.

Varmt välkomna till vårterminen

Tränarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s