Årsmöte 2014

ordfklubba

Den 3:e mars hade vi årsmöte i Kallinge judo club. Styrelsen för 2014 består av Ordförande  Markku Pihl, Kassör Håkan Kroon, Sekreterare Mattias Åkesson, Ledamot Diego Velazco, Ledamot Steve Mattsson, Ledamot Silke Jacob, Ledamot Ulf Gustavsson och Suppleanterna Claes Johansson och Susanne Lundgren.

Verksamhetsberättelse för Kallinge Judo club 2013

Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av Markku Pihl, Diego Velazco, Steve Mattsson, Ingela Erlandsson, Ulf Gustavsson, Mattias Åkesson och Håkan Kroon.

Suppleanter: Sussanne Lundgren och Claus Johansson

Arbetet i klubben har skett i god samarbetsanda och ett stort engagemang för klubbens bästa.

Träningen har bedrivits 3 ggr i veckan i Ronneby sporthall där ansvariga tränare har varit Steve Mattsson, Diego och Emanuel Velazco, Per och Mattias Åkesson samt Markku Pihl. Utöver detta har kataträning utövats vid ett flertal olika tillfällen när arbetstider tillåtit detta.

Medlemsantalet har varit stabilt under året.

Kallinge Judoclub har synts vid ett otaliga tillfällen i pressen där våra tävlande har varit fina ambassadörer för klubben. KJC har också som vanligt med Steve Mattsson i täten deltagit i sportlovsveckan. Vidare har flera av KJC:s instruktörer engagerat sig med att undervisa inom judo för skolor och förskolor. Detta har också bidragit till Kjc:s goda renommé i kommunen.

På tävlingssidan har våra ungdomar verkligen visat framfötterna och vunnit många medaljer främst på Skåneserien. Några av ungdomarna har tagit steget upp till Sydcupen och även etablerat sig i den tuffare konkurrensen.

På DM lyckades Pablo Velazco erövra guldet i sin viktklass och Filip Johansson tog en fin silvermedalj. Båda deltog även på ungdoms SM men här uteblev medaljerna.

På Kata sidan har även en del medaljer erövrats. På SM som arrangerades i Ronneby blev Kallinge Judoclub återigen bästa klubb. Det blev 2 guld och ett silver. Diego och Emanuel kom på en andra plats i Nage no Kata. Diego och Pär tog guld i Kime no kata och Pär tillsammans med Mattias erövrade en guldmedalj i Kodokan Goshin jutsu. Det blev en uppskattad tävling med en hel del publik. Dagen efter arrangerade Kjc tillsammans med Riksgraderingskomittén och landslaget ett mycket uppskattat Kataläger.

Kjc deltog med Diego och Emanuel i Nage no kata samt Pär och Mattias I Kodokan goshin jutsu när EM avgjordes på Malta. Tyvärr utan finalplatser.

Kata VM i Japan blev årets höjdpunkt för deltagarna från Kjc. Markku och Pär ställde upp i Katame no kata Samt Diego och Mattias i Kime no kata. Katan fungerade bra men placeringarna uteblev. Vill här även tacka våra sponsorer Tarkett och ABRI som möjliggjorde denna resa. Även ett extra tack till Prayay på restaurant Blekan som ställt upp under året.

På lägersidan så har några av klubbens medlemmar deltagit på Budo nordlägret och ett läger med den holländske OS medaljören Hingis.

Klubben har även arrangerat ett uppskattat läger för alla ungdomarna i Ronneby.

Avslutningen har traditionsenligt hållits i Brunnsparken med korvgrillning och prisutdelning.

Priset till årets bästa judoka tilldelades Tanja på tjejsidan och på killsidan delades priset av Filip och Pablo.

Diego, Markku, Pär och Mattias har även tagit emot priser för 2012 insatser av Ronneby Kommun på Nationaldagen.

Markku Mottog också pris för Årets ledare i Judosyd.

Markku har även deltagit som adjungerande vid en zon gradering i Malmö. Markku är nu också ordinarie ledamot i RGK (Riksgraderingskomittén) samt ordförande för den södra delen av Sverige.

Mattias har efter delning av den yngre gruppen tagit hand om de minsta barnen, Steve har hand om mellangruppen och Diego ansvarar för den sk vuxengruppen. Pär och Mattias har även ansvarat för fysdelen på lördagarna. Vi har nu också ett flertal av de yngre som vill hjälpa till på träningarna vilket är väldigt positivt.

Pär har också hållit hemsidan uppdaterad på ett bra sätt.

Framtiden ser bra ut med bra instruktörer fina tävlingsresultat och en bra uppslutning på träningarna.

Markku Pihl

Ordförande i Kallinge Judoclub

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s