Skåneserien !

Sex stycken judokas hade slutit upp för att tävla i skåneserien 1 Kristianstad. Dagen blev en positiv upplevelse då alla våra judokas lovade att ge järnet och höll sina löften. Det är allt en tränare kan önska. Och alla 6 fick beträda prispallen, inte illa.
GULD: Samir visar att förra tävlingens silverplats bara var ett snedsteg i hans framfart. Samir visar åter att han är riktigt bra när han tänder till och är elak.
SILVER: Jonathan visade framfötterna och vann två matcher på ett mycket bra sätt. I finalen fick han tyvärr möta en riktigt vass kille. Men ett stort steg framåt grattis.
Felix började med en strålande insats. Motståndaren fick två fina flygturer sen var matchen över. I nästa match blev det dock stopp, men inte utan att imponera. Felix fick nog till tävlingens losstagning. Både pappa Håkan och Coach Mattias sa i kör aj aj nu sitter han fast, men icke. Strongt
Embla hamnade i en grupp med endast 2 deltagare. Tjejen hon skulle möta hade tävlat mycket och behövde bara några få poäng för att ta sig upp till sydcupen. Men Embla stred tappert och gav järnet. För det belönades hon med en tjusig silverpeng.
BRONS: Zeb visade att han har det som krävs för att fightas med de bästa. Fick endast en Yoko mot sig. men ändå räckte det bara till en bronspeng idag. Men nästa tävling lovar jag att det blir en ädlare valör, det kan jag garantera.
Hannes gjorde jätte kliv framåt denna tävling.Två bra kämpainsatser med en imponerande ippon vinst i sista är vi riktigt nöjda över dagens tävling. Nu bygger vi vidare till nästa tävling.
Vill tacka alla judokas och föräldrar för att ni gjorde denna tävling till en fantastisk upplevelse. Vill också tacka för hjälpen med att hålla koll på alla starttider och ringnummer, man blir lite snurrig i huvudet av all information. Och tack för att ni höll Oliver sällskap när hans pappa var upptagen Vi ses i dojon!!gänget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s