Kallinge Judoclub bäst igen!

Åter igen fick Kallinge Judoclub stoltsera som bästa klubb under Kata SM. Extra kul detta året var att vi fick möjligheten att arrangera SM tävlingen på hemmaplan och visa upp vad vi kan prestera och vad kata går ut på. Av tre Kator som vi ställde upp i lyckades vi ta Guld i Kime No Kata med Diego och Pär, guld i Goshin Jutsu med Mattias och Pär och silver i Nage No Kata med Diego och Emanuel. Vi tackar alla som hjälpte till denna helgen med allt från att flytta mattor till att stötta de tävlande på läktarna och hoppas ni trots en lång dag med många avbrott fick se en glädjande Kata tävling som gick i Kallinge judos tecken 🙂Goshin Jutsu 2013Nage no kata 2013473181_10151559710416460_642162765_oBröder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s