Lyckat träningsläger!

Det var full fart på både ungar och föräldrar när Kallinge Judoclub arrangerade ett tränings läger i Ronneby sporthall. Nästan 50 judokas beträdde mattan denna helgen och det var en salig blandning av barn , vuxna , nybörjare och landslagsfolk.

Instruktörer för dagen var Diego ,Emanuel, Mattias och Pär. Dagen började med att flytta hela mattan till en större gymnastiksal för att få lite större yta och för att kunna nyttja alla redskap som finns att tillgå där. Flytten gick snabbt och smidigt med många föräldrar som hjälpte till och även hjälpte oss städa rent dojon när mattorna var borta.

Två träningspass stod på agendan denna dagen där vi skulle träna tekniker, styrka och till barnens stora glädjen en hinderbana för att förbättra smidigheten, balansen och styrkan.

Överlag är vi mycket nöjda med hur dagen blev. Både med hur många som faktiskt ville vara med till hur ni alla uppträdde under dagen. Speciellt under middagen där +40 ungdomar skulle äta tillsammans på Blekans restaurang, inga problem som helst. Alla skötte sig med  beröm godkänt. Vill också skicka ett stort tack till Prajay Purohit för sin fina och snabba service på restaurangen, det underlättar ju alltid. Så om ni tycker det var kul och givande. Så kommer det säkert ett träningsläger till i en snar framtid. Vi vill även rikta ett stort tack till alla föräldrarna som hjälpte till under dagen.CIMG6756CIMG6736CIMG6751CIMG6754

Med vänlig hälsning. Tränarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s