Sydcupen 3

Petra inledde tävlingarna i Skurup, och som hon gjorde det. Med endast två deltagare i viktklassen var det ett bäst av tre system som gällde. Första matchen gick fort där Petra kunde kombinera sitt favoritkast med en snygg ko-uchi makekomi. Andra matchen var en repris av den första, om än några sekunder längre. Samma kast och samma kombination, vackert GuldPetra!!!

Några timmar senare var det dags för killarna att beträda mattan. Pablo fick stryka sig från tävlingen denna helg då hans skadade vad inte hade blivit bra. Men Johan, Christoffer och Johnny skulle tävla. Tuffast möjliga motstånd med både svenska mästare och landslagsmän väntade herrarna. Tyvärr var motståndet övermäktigt denna dag, men vi tar lärdom av detta och som Christoffer sa. Vi måste skärpa upp oss på träningarna och köra ännu hårdare. Så nu kör vi!!! Tack hela gänget i lördags, är alltid kul att umgås och utöva judo.

Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s