Avslutning, nationaldagen, utbildning och gradering!

Avslutning i Brunnsparken
Alltid lika populära sommar avslutningen blev en trevlig tillställning även i år. Jag menar lek, fotboll, korv och prisutdelning kan ju aldrig vara fel, även om det kunde varit lite varmare. KJC vill tacka alla barn och föräldrar för att ni väljer att komma och träna judo med oss. Det är en ära och ett stort nöje.
Årets judokor
Malou Karlsson
Filip Holmqvist
Nationaldagen
Vårt duktiga Kata-lag blev även i år uppvaktat av Ronnebykommun, för sitt framgångsrika år inom katan. Det känns riktigt bra att få lite feedback av kommunen efter alla timmar på judo mattan.
Utbildade
Markku Pihl, Pär Åkesson och Mattias Åkesson kan nu även titulera sig som kata-instruktörer inom nage no kata.Efter en givande helg i Borås, med ingående fördjupningar i katan är vi nu fullfjädrade instruktörer;)   http://iof2.idrottonline.se/SvenskaJudoforbundet/Forbundet/Arbetsgrupper/Kommitteerna/Gradering/Nyheter/Katainstruktorsutbildning/
Gradering
Pär o Mattias Åkesson fick dispens att gå upp till 1 dan tidigare än beräknat. Killarna tog chansen och åkte ner till Staffanstorp för gradering. Efter en lång och svettig dag kunde killarna glatt konstatera att graderingen gått vägen. Så nu lägger vi till två nya svartbältare till KallingeJudoClubs historiaböcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s