Skåneserien 2

Söndagen den 22 april var det dags för Skåneserien igen. Denna gång var tävlingarna lagda i Ängelholm, vilket var en ny upplevelse för hela gänget. Väl framme( efter en och annan vilsekörning av typ alla ) verkade humör och inställning vara på topp. Tror faktiskt att alla lagt sig i tid till dessa tävlingar, uppskattas av tränarna!!! När väl tävlingarna drog igång var det allt annat än smidigt, datorstrul av värre sorten. Vinnare blev förlorare och tvärt om. Nä nån ordning på elektroniken var det inte, då var inställningen hos våra judokas desto bättre. Fyra debutanter och tre ringrävar hade vi med idag, vilket med KJC mått var en liten trupp. Men tjejerna och killarna visade att man inte behöver vara en stor trupp för att umgås och ha trevligt. Ett extra tack till tjejerna som höll i uppvärmningen på ett strålande sätt. Vill även tacka föräldrarna som hjälper Pär och mig med att hålla koll på startordning och för att ni stöttar och hejar på våra härliga judokas. Dagens medaljskörd blev 1 guld 2 silver 2 brons 2 brons(fjärdeplats)
GULD
Malou Karlsson Slapp idag gå mot större killar, och då var det inget snack om saken!!
SILVER
Lian Leopold fick möta tufft motstånd idag men bärgade ändå silvret!!
Johanna Lind förlorade oturligt första matchen. Sen var det som vanligt:)
BRONS
Kirill Barinov debuterar med 2 vinster o 2 förluster och bärgar bronset strålande
David Lind 13 år går in i ringen mot en 19 åring och Filip J antagonist sen förra skåneserien, i sin första tävling. Modigt och imponerande Hatten av för David!!!
4:E BRONS
Linn Rundberg gjorde debut med tuffaste motstånd tänkbart, tjejer som var 3 år äldre och med massor av tävlingserfarenhet. Men hon gjorde ett strålande jobb.
Ozzy Olsson fick också känna på hur tufft det är att tävla. Vi kom överens om att han ska träna på att bli elakare hehe. Bra kämpat Ozzy.
Tack alla för att ni kämpar och sliter, alltid lika roligt att se!!!
Pär o Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s