En fin avslutning på en bra säsong

En liten sammanfattning av året från ordföranden:

Det har varit ett lyckat år med massor av medaljer i Skåneserien, och att vi var två i den totala sammanräkningen efter tävlingen i Helsingborg är ju fantastiskt! Ingen nämnd och ingen glömd i dessa sammanhangen – alla har kämpat väl och varit jätteduktiga.

Det finns dock några vi vill uppmärksamma lite extra: Petra som var med i Judosyds lag och vann guld i Riksmästerskapen, Markku och Diego som vunnit både SM och Nordiska mästerskapen i Kata och Emanuel som också numera också ingår i katalandslaget fick ett silver på SM och en fin bronsmedalj på Nordiska tillsammans med brorsan Diego.

Vi har haft en jättestor gradering i klubben och det är glädjande att se så många nya bältesfärger på våra duktiga ungdomar och även vuxna. Markku och Diego graderade sig också till 5:e respektive 4:e DAN. När vår kassör Christer räknade ihop antal aktiva under året så var vi 76 stycken som visat en fin träningsnärvaro vilket är glädjande och det har ju också visat sig i tävlingssammanhang, både med stor trupp och fina framgångar.

Glädjande är också att Per och Mattias kommit in fint i sina tränarroller och är oerhört populära.

Det blev även en fin avslutning i Brunnsparken för ca 90 personer med judotipsrunda, korvgrillning, medaljutdelning och framförallt en väldigt massa glada och trevliga människor.
Ett JÄTTETACK till Christer på Willys i Ronneby som återigen sponsrat med korv och läsk. (P.s. Handla gärna där nästa gång.)

Till sist lite om Årets judoka/bästa tjej respektive kille.

Alla tränarna diskuterar fram vilka som ska få denna fina utmärkelse. Det vi tittar på är träningsvillighet, närvaro, kamratskap, tävlingsframgång (man behöver inte vinna guld men göra bra matcher och visa en fin kämparanda) och hur mycket bättre man blivit under året.

I år blev bästa kille Carl-Philip Gustavsson Sjöstrand och bästa tjej Johanna Lind.
Ett stort grattis från alla tränarna!

Tack för den här säsongen och ha en riktigt skön sommar!
Markku Pihl
Ordförande

En reaktion på ”En fin avslutning på en bra säsong

  1. Felix kroon 11 juni 2011 / 7:12 e m

    Ta bort bilderna med mig (Felix Kroon)! Jag ser ju helt otroligt hemsk ut ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s